Wie zijn wij?

Wij zijn Matthias en Kelly Cuypers – Vanbesien. Beide raakten we al op zeer jonge leeftijd in de ban van het paardenvirus. We leerden elkaar kennen als kinderen op de manege. 20 jaar later zijn we getrouwd en baten we sinds kort onze eigen kleine privédressuurstal uit.

Fanatiek, gepassioneerd, gemotiveerd en geduldig. Zo kan je Kelly omschrijven. Ze is een fanatieke amazone die in de loop der jaren heeft gelest bij internationale Grand Prix-ruiters zoals Jenny Veenstra, Mario Van Orshaegen, Katrien Verreet en olympische amazone Jorinde Verwimp. Deze laatste is nog altijd haar coach en helpt bij het doortrainen naar het Nationaal niveau van haar PRE en bij het opleiden van het jonge geweld. Paarden zijn Kelly’s passie en ze draagt haar kennis graag over op elke gemotiveerde ruiter. Of het nu puur recreatief is of competitief, voor haar maakt dit geen verschil.

Matthias is Kelly’s rechterhand en heeft in het verleden gelest bij Lichte Tour ruiter Danny Schuytjens en internationale Grand Prix-ruiters Alexander de Meij,  Mario Van Orshaegen, Katrien Verreet en Jorinde Verwimp. Matthias en Kelly helpen elkaar thuis bij het trainen van hun paarden, zodat ze scherp blijven dat het niveau van de trainingen die ze volgen bij Jorinde thuis in dezelfde lijn worden verdergezet.