Huisreglement

– Het spreekt voor zich dat je de paarden en pony’s altijd op een rustige en respectvolle manier benaderd. Paarden zijn levende wezens en kunnen daardoor onvoorspelbaar reageren. Wees daarom altijd voorzichtig en op je hoede.

– Stallen, piste, longeercirkel, weides, paddocks, opslag voor hooi en stro,… zijn geen speelterreinen. Ouders zijn te allen tijde verantwoordelijk voor hun kinderen.

– Er wordt niet gerookt op het terrein.

– Wij dragen veiligheid hoog in het vaandel. Het dragen van een ruiter-/ fietshelm is dan ook verplicht voor iedereen die op een pony gaat zitten.

– Vanaf 01/01/2022 zijn onze klanten verplicht een verzekering van Paardensport Vlaanderen af te sluiten. Voor degenen die enkel deelnemen aan de ponykampdagen is het mogelijk een dagverzekering af te sluiten. Deze dagverzekering is niet verplicht, maar wel op eigen risico.

– Annulering van de lessen dient minimaal 24u. voor aanvang van de les te gebeuren. Lessen die te laat of niet worden geannuleerd, worden aangerekend, tenzij er een doktersbewijs kan worden voorgelegd.

– Lessen worden betaald na afloop van de les. Indien je geen cash bij hebt, kan er met Payconic of een andere bankapp worden betaald. Indien een les niet is betaald, vangt de volgende les niet aan vooraleer de vorige is betaald.

– Voor abonnementen geldt: indien niet betaald voor aanvang van de eerste les van het (nieuwe) abonnement, wordt deze les apart en dus ter plaatse verrekend.

– Een abonnement is max. 4 maanden geldig en begint te lopen vanaf de datum van betaling. (Uiteraard wordt er rekening gehouden met overmacht zoals een gebroken been, arm,…).

– Een abonnement is niet inwisselbaar tegen contanten. Niet opgenomen lessen worden dus niet terugbetaald.