Lessen

Onze privélessen worden op locatie of hier bij ons op stal gegeven. Kostprijs is € 40/u tot 15 km in een straal vanaf Herenthout. Privélessen worden altijd gegeven door Kelly.

Ook is het voor onze jongste ruitertjes (vanaf 6 jaar) mogelijk om les te nemen met één van onze pony’s. Deze lessen vinden uiteraard altijd bij ons op stal plaats. 
Kostprijs per uur: € 28
Inbegrepen in deze les:
– het leren poetsen van de pony
– het leren opzadelen van de pony
– het rijden zelf (dit is altijd een privéles, uw kind krijgt dus onze onverdeelde aandacht)
– het leren afzadelen en de naverzorging van de pony
– een drankje

Opgelet: Aangezien wij geen manege zijn en wij het kleinschalige en privékarakter van onze stal willen behouden, willen wij onze pony’s maar een aantal uurtjes per week in het werk zetten. Daarom zijn de lesplaatsjes maar beperkt. Tijdig reserveren is dus de boodschap!  

Lesuren:
Gezien de huidige drukte geven wij steeds les op afspraak.

Praktische tips voor de ponylesjes:
– Vermijd jeansbroekjes, deze veroorzaken wrijving, wat pijn gaat doen. Leggings lijken het hardst op rijbroeken en zitten veel comfortabeler.
– Vermijd te dikke schoenen, deze zijn namelijk niet veilig, omdat de kans groter is dat je in je beugel vast blijft hangen. Rubberen laarsjes zijn oké.
– Heb je nog geen ruitercap voor je bengel? Breng dan zijn/haar fietshelmpje mee. We hebben immers maar 1 hoofd en daar moeten we zorg voor dragen, dus beter een fietshelm op dan geen helm. 😉
– Doe als ouder geen al te beste kleren en schoenen aan. Een paardenomgeving is nu niet bepaald een omgeving om je beste naaldhakken te dragen. Zeker in de wintermaanden niet. 😊